RING OSS - 044-140 85 83

Radonmätning Skåne

RING OSS - 044-140 85 83

Om oss

Om oss som arbetar radonmätning

Välkommen till C4 Ventilation Aktiebolag – vi är era experter på radonmätning i Skåne! Vårt företag finns i Kristianstad i Skåne och erbjuder radonmätning i hela Skåne för BRF:er, fastighetsägare och företagskunder. Vi har lång erfarenhet av radonmätning i Skåne som rör flerfamiljsfastigheter, industrier och kontorslokaler. 

Vi arbetar i hela Skåne

Vi har kunder i samtliga skånska städer och kommuner, alltifrån Hässleholm, Kristianstad, Osby, Östra Göinge, Lund, Ängelholm, Hörby, Eslöv, Tomelilla, Simrishamn, Svalöv, Klippan, Ystad, Helsingborg, Trelleborg, Örkelljunga, Höör, Svedala, Båstad, Skurup, Bromölla, Perstorp till Malmö, Kävlinge, Höganäs, Vellinge, Landskrona, Bjuv, Staffanstorp, Åstorp, Lomma och Burlöv.

När vi gör radonmätningar i Skåne ger vi alltid även förslag på åtgärder för att minska halten av radon.

Skånskt ventilationsföretag

Förutom radonmätning i Skåne, erbjuder vi injustering av luftflöden, ventilationsrensning, projektering, montering och service. Vi prioriterar kundrelationer och arbetar för att alla våra kunder ska bli nöjda med vår ventilationservice, radonmätning i Skåne och OVK-besiktning i Skåne. De förslag på åtgärder som vi föresslår syftar till att ge energieffektiviseringar för fastigheters och bostäders ventilationssystem.

Ta kontakt för radonmätning i Skåne eller OVK-besiktning i Skåne!

Om oss