Radonmätning Skåne

RING OSS - 044-140 85 83

Om oss

Om oss som arbetar radonmätning

Välkommen till C4 Ventilation Aktiebolag som finns i Kristianstad i Skåne. Vi erbjuder radonmätning i hela Skåne för BRF:er, fastighetsägare och företagskunder. Vi har lång erfarenhet av radonmätning i Skåne som rör flerfamiljsfastigheter, industrier och kontorslokaler. Det är Boverket som är ansvarig myndighet för både radonmätning, bland annat i Skåne, och för OVK-kontroller som vi utför i alla kommuner i Skåne.

Vi arbetar i hela Skåne

När vi gör radonmätningar i Skåne ger vi alltid även förslag på åtgärder för att minska halten av radon. Vi är ett certifierat ventilationsföretag som har rätt certifikat för radonmätningar och OVK-besiktningar. 

Cert

Det är Boverket som är myndighet och som ger tillstånd att utföra dessa viktiga mätningar, och de i sin tur lägger ut på entreprenad till andra företag att ge ut certifikat. Vi har certifikat från Swedcert. Vårt certifikat är i enlighet med Boverket och utfärdat av Swedcert, numera Kiwa Sverige och har kompetens och kunskap för att utföra radonmätningar som vi gör i Skåne och OVK-besiktningar i Skåne enligt gällande regelverk.

Skånskt ventilationsföretag

Förutom radonmätning i Skåne, erbjuder vi injustering av luftflöden, ventilrensning, projektering, montering, service och reparationer av ventiler och system. Vi prioriterar kundrelationer och arbetar för att alla våra kunder ska bli nöjda med vår ventilservice, radonmätning i Skåne och OVK-besiktning i Skåne. De förslag på åtgärder som vi föresslår syftar till att ge energieffektiviseringar för fastigheters och bostäders ventilationssystem.

Ta kontakt för radonmätning i Skåne eller OVK-besiktning i Skåne!

Om oss

C4 Ventilation Aktiebolag


Flädervägen 7
29159 Kristianstad

044-140 85 83

[javascript protected email address]

5565467015


Radonmätning

OVK-besiktning


logo-image

Om Oss

Vi har mer än 20 års erfarenhet i branschen. Du är i trygga händer när du anlitar oss!

Läs mer om oss

Personuppgiftspolicy

Kontakt

C4 Ventilation Aktiebolag

Org nr: 5565467015
Flädervägen 7
29159 Kristianstad
Tel: 044-140 85 83

Hitta hit